Restaurant interieur
Restaurant interieur Kiyoshi Veenendaal

Restaurant Kiyoshi heropent na brand in de keuken

10 oktober 2021 om 22:09 Lokaal Deel je nieuws

Restaurant Kiyoshi op het Kees Stipplein in Veenendaal opent op 13 oktober 2021 weer de deuren nadat het twee maanden geleden getroffen werd door een brand in de keuken. De schade was dusdanig groot dat de hele keuken en een groot deel van het interieur moest worden vernieuwd.

Interieur

Het pand is compleet gestript, schoongemaakt en weer opgebouwd. Maar de look en feel van het interieur is wel grotendeels hetzelfde gebleven als voor de brand. “Tijdens de laatste lockdown hebben we het restaurant al verbouwd en veel van het interieur vervangen. Dezelfde spullen bestellen was in de meeste gevallen de snelste keus”, aldus Danny Wong, mede-eigenaar van Kiyoshi.

Leeuwendans ceremonie

Het restaurant is vanaf 13 oktober weer dagelijks geopend voor diner en maaltijdbezorging. Voor extra geluk en voorspoed laat het restaurant een traditionele Aziatische leeuwendans uitvoeren op vrijdag 15 oktober om 18.00 uur.

Over Kiyoshi

Kiyoshi is een Japans restaurant met een all-you-can-eat sushi & grill concept. Gasten kunnen voor een vaste prijs 2,5 uur genieten van een ruim assortiment aan culinaire Japanse gerechten. Alle sushi’s, salades en warme gerechten worden bereidt met dagverse ingrediënten. Kiyoshi is elke dag geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

Sushi
Restaurant interieur
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie