Zet je in voor een betere wereld.

27 september 2021 om 20:06 Lokaal Deel je nieuws

Dat is de opdracht voor de mens, toen en nu. Al eeuwen geleden kregen joden zowel als christenen ethische principes aangeleverd in de Torah / Bijbel.

Denk maar eens aan thema’s als het omgaan van de mens met elkaar, met dieren, met de natuur, met de sabbat, met voeding, met verspilling, met productie, met klimaat en milieu.

Rabbijn Clary Rooda zal met ons hierover nadenken en in gesprek gaan. Zij neemt ons mee in de bijbelse verhalen van vroeger en legt uit hoe wij ons nú concreet kunnen inzetten voor een betere wereld! Te beginnen met de spijswetten. Onze opdracht is leven en laten leven.

U wordt ook uitgenodigd om mee te luisteren en na te denken over hoe we samen verder kunnen op weg naar een nieuwe wereld.

Welkom, namens de Commissie Kerk&Israel PGV, op donderdag 7 oktober 2021 van 20.00 – 22.00 uur in het Trefpunt, ingang Dennenlaan 5 (achter de Petrakerk, Kerkewijk 135) bij de lezing van Rabbijn Clary Rooda. Zij is opgeleid als Rabbijn en haar scriptie ging over : Een ecologische benadering van de joodse spijswetten ( Eco Kasjroet).

Aanmelden bij Janne-Marie van Heteren tel 0318-556431, jmvheteren@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie