Spieroefening in SneeuwFit-les.
Spieroefening in SneeuwFit-les. Nico de Gouw

Gratis proefles SneeuwFit op 6 oktober in Veenendaal

26 september 2021 om 22:56 Sport Deel je nieuws

Veel wintersportliefhebbers kijken na een verloren seizoen uit naar een skivakantie komende winter. Bij een goede voorbereiding kunnen ze daar meer profijt van hebben met minder blessurerisico. Skivereniging Gelderse Vallei biedt hiervoor de cursus SneeuwFit aan. In een gratis proefles kan men ervaren wat dit inhoudt.

Deze proeflessen zijn op woensdag 6 oktober in Veenendaal, op donderdag 7 oktober in Ede en op maandag 25 oktober in Bennekom, telkens van 20.00-21.00 uur. De SneeuwFit-cursus in gymzaal Zoete Inval 10 in Veenendaal is al beginnen, maar wie ook mee wil gaan doen, kan desgewenst eerst een proefles nemen.

Het SneeuwFit-programma van de Nederlandse Skivereniging omvat allerlei conditie-, spier-, evenwichts- en ski-imitatie-oefeningen. Dit oefenprogramma is ook geschikt voor mensen die in de sneeuw willen gaan wandelen. De lessen zijn wekelijks tot eind maart. De  gediplomeerde trainers houden rekening met de coronavoorschriften. Een seizoen meedoen kan al vanaf 80 euro.

Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via website www.skigeldersevallei.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie