Zonneharp
Zonneharp Arie van Barneveld

Wandel mee de herfst in bij het Amerongse Bos

23 september 2021 om 15:59 Lokaal Deel je nieuws

Langzaam maar zeker doet de herfst zijn intrede. Een vaak mistroostig jaargetijde, maar niets is minder waar.Juist in de herfst vertoont de natuur zijn pracht. Het langzaam kleurende bladerdek, steeds meer tevoorschijn komende paddenstoelen in al hun vormen en gedaanten, Soms van die geheimzinnige mistvlagen. Wat is het fijn, om er juist dan op uit te trekken en van al dat moois te genieten.

Dat kan in onze prachtige Amerongse bossen. Laat u meenemen door een gids langs de mooie lanen, de prachtigste vergezichten, waar u over het bos heen kijkend de mooiste kleurschakeringen kunt bewonderen.

Beleef het bos ook in de herfst, zaterdagmiddag 2 oktober om 14.00 vertrekken we voor een bijna twee uur durende wandeling.

Vertrekpunt Informatiecentrum Utrechts Landschap, Veenseweg 8 te Amerongen. Parkeren kan bij de nabijgelegen Groene Entree De Burgwal. Vandaar is het slechts enkele minuten lopen naar het vertrekpunt.

Gezinnen met kinderen welkom, honden toegestaan, mits aangelijnd. Er zijn geen kosten aan verbonden. U wordt verzocht zich  wel vooraf aan te melden op de website van Utrechts Landschap: https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/106637.

Doe het snel, want er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie