Kijk mee bij de Open Lesweek
Kijk mee bij de Open Lesweek Muziekschool de Muzen

Open lesweek bij De Muzen

22 september 2021 om 17:09 Lokaal Deel je nieuws

VEENENDAAL - Mensen die eens kennis willen maken met De Muzen of een blik in een muziek-, dans- of theaterles willen werpen, zijn van harte welkom tijdens de Open Lesweek, van maandag 27 september tot en met zaterdag 2 oktober.

Tijdens de Open Lesweek is er een groot aantal openbare lessen. Op www.demuzen.nl is een overzicht te vinden van wanneer gekeken kan worden bij welke les. Het is tijdens de Open Lesweek alleen niet mogelijk om zelf mee te doen. 

Mensen die graag eens een instrument uit willen proberen, die mee willen dansen of mee willen doen in een theaterles of die nader kennis willen maken met een docent, kunnen via www.demuzen.nl een gratis proefles aanvragen. Voor deze proefles wordt dan op een later moment een afspraak gemaakt.

Bij een aantal lessen is het tijdens de Open Lesweek wel mogelijk om mee te doen. Op maandag 27 september is er een proefles Hoezo te oud voor toneel (20.00-22.00 uur), op dinsdag 28 september is er een proefles voor het slagwerkensemble voor volwassenen (19.00-20.00 uur) en op woensdag 29 september zijn er proeflessen bij de slagwerkensembles voor kinderen en jongeren. Het ensemble voor beginners repeteert van 16.15 tot 17.15 uur, het ensemble voor gevorderde slagwerkers heeft les van 18.30 tot 19.30 uur. Aanmelden voor deze gratis proeflessen kan door te mailen naar info@demuzen.nl.

Net buiten de Open Lesweek is er ook nog een proefles voor de kleutercursus toneel. Deze is op maandag 4 oktober van 16.00 tot 17.00 uur.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Kijk voor alle info op www.demuzen.nl of neem contact op via info@demuzen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie