Erwin van Veldhuizen en René van Kooten
Erwin van Veldhuizen en René van Kooten Selfie

Musical Titanic streek neer in Veenendaal

13 november 2021 om 10:39 Podiumkunsten Deel je nieuws

Maar liefst 3 avonden stonden de acteurs en actrices van de musical Titanic in Veenendaal op het podium van Theater Lampegiet.

Met een prachtige bus rijden ze door het land van theater naar theater. Een bus is wel nodig om de grote cast te vervoeren.

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium.

25 jaar na de première van Titanic op Broadway is de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug in Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast stond dus de afgelopen dagen in het theater van Veenendaal. Een mooie cast, met enkele bekende acteurs/actrices, waaronder René van Kooten, Wieneke Remmers, Jordy van Loon en Mariska van Kolck. De productie is in handen van De Graaf en Cornelissen.

Na afloop zette de buschauffeur de bus naast het theater neer en iedere avond kort na 23:00 uur vertrok de bus.

Maar voor vertrek was er nog voldoende tijd om op de foto te gaan, een gesprekje aan te gaan of om bijvoorbeeld een poster te laten signeren.

Erwin van Veldhuizen en Wieneke Remmers
Erwin van Veldhuizen en Dhr. Cornelissen Producent.
Spelersbus naast Theater Lampegiet
Spelersbus bij Theater Lampegiet
Erwin van Veldhuizen en Jordy van Loon
Erwin van Veldhuizen en Mariska van Kolck
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie