TAYA
TAYA TAYA

United zangeres Taya geeft 1e solo concert in Nederland

woensdag 24 april 2024 19:30 tot 22:00

Als haar naam geen herkenning oproept, dan doet haar stem het zeker wel. Taya Gaukrodger (voorheen Taya Smith, nu artiestennaam TAYA) zong het originele ‘Oceans (Where Feet May Fail)’ van UNITED. De zangeres is, sinds dat lied een wereldwijd fenomeen werd, uitgegroeid tot niet alleen een van de meest herkende stemmen in aanbiddingsmuziek maar ook een van de beste. In april staat ze voor het eerst als solo artieste, begeleid door haar eigen band, op de Nederlandse podia.

De Australische TAYA is een bijzondere zangeres. Klein van gestalte maar loepzuiver en met hart en ziel zingend; een unieke combinatie die haar muziek vaak gevoelig mooi maakt. Sinds 2013 is ze een vaste kracht in Hillsong UNITED. Of het nu volle stadions, kleinere zalen of unplugged op een straathoek is; TAYA doet meer dan alleen doorleefd zingen. Ze neemt je in het lied mee op reis en doet het je beleven. Na tien jaar zingen voor meer dan 10 miljoen mensen (!) met bekende liedjes als ‘Touch The Sky’, ‘Whole Heart’ en ‘Another In The Fire’, maakte TAYA tijd vrij voor haar solo debuut wat vorig jaar verscheen. Hierop is de passie en aanbidding te horen die je kent van UNITED, ditmaal gecombineerd met de singer-songwriter talenten van TAYA.

Op woensdag 24 april is ze voor het eerst live te horen in Nederland. Dan geeft TAYA een concert in de Basiliek inVeenendaal. Natuurlijk zal ze, naast haar nieuwe solo materiaal, ook bekende liedjes uit het UNITED repertoire zingen. Hoe dan ook is het een zeldzame gelegenheid om een bijzondere zangeres live mee te maken – en volop mee te zingen.

TICKETS BESTELLEN:

https://www.basiliekveenendaal.nl/agenda/taya/

Locatie