Helende Wandeling: doe mee!
Helende Wandeling: doe mee! Pixabay

Doe mee met de Helende Wandeling!

zondag 2 juli 2023 10:30 tot 12:00

Zondag 2 juli organiseert Podium De Vlam een “Helende Wandeling”, o.l.v. Michelle van Doorn. Zet je zintuigen onderweg open, met behulp van geleide oefeningen en ademhalingstechnieken! We verzamelen om 10.30 uur bij Podium De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen. De eigen bijdrage voor deze bijzondere wandeling is 10 euro. 

Met elkaar de natuur in voor een Helende Wandeling brengt je ontspanning, rust en verbinding. Verbinding met jezelf en van daaruit ook met anderen. Tijdens de wandeling doen we verschillende mindfulness en ademhalingsoefeningen zodat je zowel fysiek als mentaal echt in beweging komt. Door je aandacht bewust te richten op het huidige moment kom je tot rust en ontstaat er ruimte.

Dat klinkt allemaal heel serieus…. Dat is het ook zeker, maar het is ook fun en volop met elkaar genieten in de natuur. Een heerlijk moment voor jezelf! Even opladen en weer in balans komen. Gun jezelf deze mooie ervaring en integreer, dat wat je past, in je dagelijks leven.

Voor wie?

Deze activiteit is toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar. Ook als je nooit eerder iets met mindfulness hebt gedaan.

Door wie?

De begeleider van deze Helende Wandeling is Michelle van Doorn, die ook vele malen de Mindful Run op Kwintelooijen heeft begeleid.

Opgave

De Helende Wandeling vindt plaats op zondag 2 juli 10.30 uur vanaf Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Koop je ticket via www.podiumdevlam.nl/agenda. Zelf meenemen: makkelijke wandelschoenen, een jasje dat je naar behoefte aan en uit kunt doen en eventueel regenkleding bij slecht weer.

Locatie