Afbeelding
Bibliotheek Z-O-U-T

Creatieve workshop: Lentebloemstuk maken

maandag 3 april 2023 19:00 t/m 21:30

Op maandag 3 april kun je in de Bibliotheek in Renswoude een leuke workshop bijwonen. We gaan een lentebloemstuk maken onder leiding van de altijd enthousiaste Femke en Nicolette van Intratuin Barneveld. We gaan aan de slag met voorjaarsmaterialen, bloemen, kwarteleitjes en veertjes. Er is veel animo, dus wees er snel bij met inschrijven!

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname zijn € 20,-. De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Z-O-U-T Renswoude en begint om 19.00 uur, inloop en betalen vanaf 18.45 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan per e-mail (renswoude@bibliotheekzout.nl), telefonisch (0318 575151) of aan de balie in de Bibliotheek.

Zoute Inval

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan telefonisch, per mail of aan de balie van de betreffende bibliotheekvestiging. Het complete programma met de activiteiten van de Zoute Inval is te vinden in de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T: www.bibliotheekzout.nl/zouteinval.

Locatie