open koordag cov

zaterdag 1 april 2023 10:00 t/m 12:00

De Christelijke Oratorium Vereniging gaat op zaterdag 9 december het prachtige Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uitvoeren. Dit grootse werk vraagt om veel zangers. We verwelkomen daarom graag projectzangers die mee willen zingen. Het concert wordt uitgevoerd in de Lampegiet.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan zo’n groots muziekwerk, met enthousiaste koorzangers, een groot orkest, diverse solisten en onder leiding van een  bezielende dirigent? Meld je dan aan en doe mee. Alle stemsoorten zijn welkom. Donderdag 24 augustus is het instapmoment. We repeteren elke donderdagavond van 19:50 – 22:00 uur in de aula van het Ichthus College.

Als voorproefje én om alvast het koor wat te leren kennen organiseren we een kennismakingsochtend op zaterdag 1 april. Deze wordt ook gehouden in het Ichthus College. Je kunt alvast meezingen en kijken of het wat voor je is. Meld je vooraf aan (via info@oratoriumvereniging.nl) Deze dag is gratis. Meer informatie over het project, zoals belangrijke data, voorwaarden en kosten kun je vinden op: www.oratoriumvereniging.nl/projectzangers .Voor vragen en aanmeldingen kun je mailen naar info@oratoriumvereniging.nl .

Voor wie meer wil horen van de COV: vrijdag 9 juni geeft het koor een concert in de Oude Kerk in Veenendaal. Het gevarieerde programma heeft als thema ‘Natuur en wij’ en laat vele soorten muziek van verschillende componisten horen.

Locatie