Afbeelding
Bibliotheek Z-O-U-T

Lezing: De western en de elektrische gitaar

dinsdag 28 maart 2023 20:00 t/m 21:30

In het kader van de Zoute Inval kun je op dinsdag 28 maart in Renswoude een muzikale lezing bijwonen. De western, de elektrische gitaar en het gebruik ervan in diverse muzieksoorten. Daar draait deze lezing om, die de derde is in een reeks. Marno Wieken is muzikant, docent en componist. Ook geeft hij gitaarles, onder andere in de bibliotheek van Renswoude. 

Aanmelden

De lezing is gratis bij te wonen en vindt plaats op dinsdag 28 maart van 20.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 24 maart per e-mail (renswoude@bibliotheekzout.nl), telefonisch (0318 575151) of aan de balie in de bibliotheek.

Zoute Inval

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan telefonisch, per mail of aan de balie van de betreffende bibliotheekvestiging. Het complete programma met de activiteiten van de Zoute Inval is te vinden in de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T: www.bibliotheekzout.nl/zouteinval.

Locatie