Lessenreeks Biodanza beweegt je!

maandag 27 maart 20:00 - 22:00

Hou je van ongedwongen dansen op allerlei ritmes, helemaal op je gevoel? Doe dan mee met de volgende lessenreeks Biodanza op maandagavond. We starten weer vanaf maandag 6 maart t/m 17 april (uitgezonderd 10 april) in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen.

Biodanza is een dansvorm die voor iedereen toegankelijk is. Het is een zorgvuldig opgebouwde methode waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om verschillende dansen te ervaren. Een les is als een reis door verschillende muziekstijlen; van Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, van klassiek tot pop. 

In de groep vind je jouw eigen balans tussen inspanning en ontspanning. Samen dansen, bewegen, ontspannen en ontmoeten op fijne, speciaal geselecteerde muziek.

Je bent van harte welkom. Neem mee wie je mee wilt nemen om het ook uit te proberen. Inloop vanaf 19.45 uur en een kop thee, we starten om 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. We dansen het liefst op blote voeten en in makkelijke kleding (niet te strak, geen riem of grote sieraden).

De kosten bedragen 80 euro voor de reeks van 6 avonden, voor vrienden van Podium De Vlam is er de gebruikelijke korting. Mocht je een keer niet kunnen, dan mag je altijd iemand in jouw plek laten komen.

Over de docente

Annemieke Zondag is gediplomeerd Biodanza-docente en biedt sinds 2011 Biodanza aan in workshops en wekelijkse groepen (Zaltbommel, Beneden-Leeuwen). Daarnaast is ze docente Frans (volwassenenonderwijs en middelbare school).

Kaartjes

De start van deze Biodanzareeks is op maandagavond 6 maart 2023 om 20.00 uur in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Deelname is € 80,- per persoon voor de reeks van 6 lessen. Kaartjes voor deze reeks zijn verkrijgbaar via www.podiumdevlam.nl/agenda.

Locatie