Theaterwerkplaats 'Zo kan het misschien ook!'
Theaterwerkplaats 'Zo kan het misschien ook!' K'onTour Theater

Theaterwerkplaats ‘Zo kan het misschien ook!’

zaterdag 25 maart 2023 10:00 t/m 13:15

Je maakt het allemaal weleens mee; een gesprek of een situatie waarvan je naderhand dacht, dit had vast ook anders gekund, maar hoe dan? In deze theaterwerkplaats heb je de kans om dat te oefenen door middel van rollenspellen en improvisatieoefeningen!

Samen met de andere deelnemers ga je een voor jou lastig gesprek of situatie naspelen in een rollenspel of improvisatie. We gaan er met jou en met elkaar op reflecteren en proberen er vanuit een andere invalshoek naar te kijken. Zo krijg jij tips om jouw ‘rol’ net even iets anders neer te zetten, wat je vervolgens uitgebreid kunt oefenen Na afloop van deze werkplaats heb jij handvatten gekregen om bij een soortgelijke situatie in de toekomst het net even anders te gaan doen! 

In deze workshop blijven we weg van therapeutische sessies; je ontdekt andere mogelijkheden op basis van improvisatie en feedback. Trainer is Kirsten Benschop van K’onTour Theater. 

De werkplaats bestaat uit 2 lessen op za 25 maart en 1 april 2023; van 10.00 – 13.15 uur (incl. lunch, zelf mee te nemen) Leslocatie: Het Venster, Vijftien Morgen 2 in Veenendaal

Kosten: € 42,50 p.p. incl. koffie en thee. Opgave per e-mail: info@k-ontour.nl 

Meer info: www.hetvensterveenendaal.nl  of stuur een mail naar: info@k-ontour.nl

Locatie