Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

Ontdek en versterk jouw figuurtype

woensdag 22 maart 2023 19:00 t/m 21:30

Iedere  vrouw heeft een andere lichaamsbouw/lichaamsvorm. De figuurtype analyse  spiegelt jouw unieke eigenheid. Tijdens deze analyse gaan we allereerst  kijken naar welk silhouet jouw lichaam heeft. Voorbeelden van  lichaamsvormen zijn A, H, etc. Vervolgens gaan we samen ontdekken welke  kleding je het beste kunt dragen om bepaalde lichaamsdelen te  accentueren (de ‘plus-punten’). Ook gaan we kijken naar hoe jij wil  omgaan met de delen die je een ‘min’ geeft en hoe we deze eventueel  kunnen camoufleren. Met behulp van een werkboekje ontdek je hoe  kleuren, stoffen, dessins en accessoires meewerken aan jouw  kledingpasvorm. Ook staat hierin meer beschreven over het accentueren en camoufleren. 

Deze cursus is onderdeel van de carrousel ‘Persoonlijke kleurenanalyse’, ‘Persoonlijke kledingstijl’ en ‘Ontdek en versterk jouw figuurtype’. Voor elk onderdeel is los in te schrijven.

Deze cursus bestaat uit 2 lessen en vindt plaats op woensdag 22 maart en woensdag 29 maart van 19:00 - 21.30 uur. Voor €48 doe je mee, dit is inclusief een kopje koffie of thee. 

Locatie