Het Muizenhuis - peutervoorstelling in Ontmoetingshuis

woensdag 22 maart 2023 11:00 t/m 11:40

Een muzikale interactieve peutervoorstelling vanaf 3 jaar(!) gebaseerd op het gelijknamige boek van Het Muizenhuis!

Peutervoorstelling over de inmiddels wereldberoemde muizen! Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen.

Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis ook weer thuis komen, beseffen ze: Thuis is waar je je muis voelt.

Over de makers

Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical ‘Je, Anne’ waarvoor ze een Musical Award ontving. Samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treedt ze op. Mark Haayema schrijft kinderboeken (o.a. Muk en Johannes de parkiet), maakt jeugdtheater, is regisseur, poppenspeler en maakt liedteksten.

Praktisch

Woensdag 22 maart - 11.00 uur - € 5,00 pp - Ontmoetingshuis, Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal. Kaarten via: www.ontmoetingshuis.nl

Locatie