Basiscursus Fotografie
Basiscursus Fotografie Bibliotheek Veenendaal

Basiscursus Fotografie

donderdag 29 september 2022 19:30 t/m 21:30

Heb je een goede digitale spiegelreflexcamera, maar ben je nog niet verder gekomen dan de automatische stand? Of wil je graag uitproberen of spiegelreflexfotografie iets voor je is? Doe mee met deze complete startercursus vol technische én creatieve onderdelen.

In deze basiscursus leer je meer over de technische instellingen van je spiegelreflexcamera. Je krijgt meer te weten over het instellen van de sluitertijd, diafragma en ISO-waarde, zodat je je camera volledig in handmatige modus kan gebruiken.

Naast de techniek duiken we ook in de creatieve kant van het fotograferen en ontdek je meer over compositie, beeldregie en verschillende standpunten. In allerlei creatieve en leuke praktijkopdrachten ga je meteen aan de slag met je nieuwe kennis.

Deze cursus bestaat uit 8 lessen op de donderdagavond (om de week), van 19:30 tot 21:30 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €154. Meenemen: Digitale spiegelreflexcamera, systeemcamera of een hybride camera. Materiaalkosten à €7 euro te betalen aan de docent.

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal