Persoonlijke kleurenanalyse: een tweedaagse workshop
Persoonlijke kleurenanalyse: een tweedaagse workshop Bibliotheek Veenendaal

Persoonlijke kleurenanalyse: een tweedaagse workshop

woensdag 28 september 2022 19:00 t/m 21:30

“Wat zie jij er fantastisch uit!” is een compliment dat je vaker hoort als je gekleed gaat in kleuren die bij je passen. Maar hoe kom je erachter welke kleuren mooi staan bij de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar?

In deze workshop leer je meer over welke kleuren goed bij je staan en hoe je deze kleuren kan combineren. We gaan het niet alleen hebben over je kleding, maar ook over je accessoires, make-up en zelfs je haarkleur. Aan het eind van de workshop weet je precies wat je goed staat en behoren miskopen tot het verleden.

Deze tweedaagse workshop vindt plaats op de woensdagavond van 19.00 - 21.30 uur in De Cultuurfabriek en start op 28 september. Meedoen kan al voor €49.   

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal