Afbeelding
eigen creatie

Nieuwetijdsgesprekken – verbinding met elkaar in moeilijker tijden

woensdag 28 september 2022 14:00 t/m 16:00

Vanaf september en dit elke 2e en 4e woensdag middag van de maand worden nieuwetijdsgesprekken georganiseerd. Er werd gekozen voor de naam ‘nieuwetijdsgesprekken’ omdat er onmiskenbaar een andere en nieuwere tijd is aangebroken. De dingen veranderen in rap tempo, er is veel onzekerheid en dat schept nog meer angst in de chaos die er al is. Door met elkaar in dialoog te gaan over diverse onderwerpen bieden we steun aan elkaar. We ervaren immers dat iedereen wel een of andere zorg heeft en dat voor alles ook een oplossing te vinden is.

Woensdag 28 september 2022 staat de 2e bijeenkomst gepland van de ‘nieuwetijdsgesprekken’. De bedoeling van deze gesprekken is verbinding te maken met elkaar en dat vooral in moeilijker tijden. Het thema voor de bijeenkomst van 28 september is het aanreiken van tools die behulpzaam kunnen zijn om stress te verminderen en meer rust te vinden in het denken en in de geest. We wordt geen discussie, wel gaan we in dialoog over dit onderwerp. Het doel is dus om onbevooroordeeld te luisteren naar elkaar, te ontdekken dat de meningen verdeeld kunnen zijn, ervaren wat dit teweeg brengt in onze eigen denkwereld en vooral dat dit mogelijk is zonder zich aangevallen te voelen of zelf in de aanval te gaan. Het is een bijzonder boeiende uitdaging. Voor meer informatie over het thema en de gesprekken kan je mailen naar cerusoveendaal@gmail.com. Plaats van gebeuren is Het Venster, Vijftien Morgen 2, 3901 HA Veenendaal en dat van 14:00 tot 16:00 u. Welkom vanaf 13:45. Het is gratis, maar een bijdrage in de kosten wordt geapprecieerd.

Locatie

  • Het Venster
    Vijftien Morgen 2
    postcode
    Veenendaal