Duits A1: deel 1 (beginners)
Duits A1: deel 1 (beginners) Bibliotheek Veenendaal

Duits A1: deel 1 (beginners)

woensdag 28 september 2022 19:00 t/m 20:30

De cursus Duits A1: deel 1 is bedoeld voor beginners: als je nog geen (of heel weinig) kennis hebben van de Duitse taal en het dus ook niet spreekt. Tijdens de lessen komen er allerlei praktische situaties aan de orde.

De rode draad door de cursus is dat je aan de hand van diverse thema’s oefent met Duits luisteren, lezen, schrijven en spreken. Grammatica en uitspraak is belangrijk onderdeel daarvan. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader), in de vervolgcursus (Duits A1: deel 2) ga je hiermee verder.

Deze cursus bestaat uit 20 lessen van 1,5 uur en start op woensdag 28 september 2022. De cursus vindt wekelijks plaats van 19:00 - 20:30 uur. Het cursusgeld bedraagt €249,00. Materiaalkosten: 10 euro te betalen aan de docent. (Er wordt gewerkt met eigen cursusmateriaal, een tekst- en werkboek). Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen. 

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal