Vervolgcursus Fotografie
Vervolgcursus Fotografie Bibliotheek Veenendaal

Vervolgcursus Fotografie

maandag 26 september 2022 19:00 t/m 21:30

Deze vervolgcursus staat in het teken van het verbeteren van jouw foto’s en fotografiekunsten. We breiden de kennis die je in de basiscursus (of als beginnend fotograaf) hebt opgedaan uit, waardoor je leert hoe je je camera nog beter kan gebruiken.

Naast het verbeteren van je techniekkennis, komt de creatieve kant van fotograferen ook sterk naar voren in deze cursus. Je leert meer over het ontwikkelen van je creativiteit en het opdoen en inzetten van inspiratie.

In de lessen passen we de theorie die je leert meteen toe in handige én inspirerende praktijkopdrachten. Daarnaast zijn er ook een aantal keuzeopdrachten, waardoor je kan kiezen op welke vlakken jij je wilt gaan ontwikkelen als fotograaf.

Deze cursus is geschikt voor mensen die bekend zijn met de basisinstellingen van hun camera (zoals sluitertijdvoorkeuze en witbalans) en de basisprincipes van fotografie zoals belichting, diafragma en sluitertijd. Voor deze cursus heb je zelf een (digitale) spiegelreflexcamera, hybride camera of systeemcamera nodig.

Deze cursus bestaat uit 8 lessen op de maandagavond (om de week), van 19:00 tot 21:30 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €189,-. 

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal