Italiaans A1: deel 1 (beginners)
Italiaans A1: deel 1 (beginners) Bibliotheek Veenendaal

Italiaans A1: deel 1 (beginners)

maandag 26 september 2022 19:00 tot 20:30

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die nog geen basiskennis hebben van de Italiaanse taal. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt. In deel 1 leer je de beginselen van de Italiaanse taal. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf voorstelt in het Italiaanse en hoe je een drankje bestelt op het terras. Om te wennen aan het praten in het Italiaans wordt ook veel aandacht besteed aan de conversatie en de uitspraak. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Deze cursus bestaat uit 20 lessen op de maandagavond, van 19:00 - 20:30 uur in De Cultuurfabriek. De start is op maandag 26 september. Het cursusgeld bedraagt €249 en mag in twee termijnen betaald worden. Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen.

Twijfel je over je niveau en welke cursus het beste bij jou past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Locatie