Frans A1: deel 2
Frans A1: deel 2 Bibliotheek Veenendaal

Frans A1: deel 2

maandag 26 september 2022 19:00 t/m 20:15

De cursus is bedoeld voor cursisten die de cursus “Frans A1: deel1” hebben gevolgd, elders deze kennis hebben opgedaan of voor degenen die lang geleden een cursus hebben gevolgd (of bijvoorbeeld op de middelbare school), maar opnieuw willen beginnen. De cursus is in twee delen gesplitst. Dit is het tweede deel van de cursus. Aan het eind van dit deel heb je niveau A1 van ERK bereikt.

In deze cursus wordt veel aandacht besteedt aan spreekvaardigheid, maar ook aan luister- schrijf- en leesvaardigheid.

Deze cursus bestaat uit 24 lessen op de maandagavond, van 19.00 tot 20.15 uur in De Cultuurfabriek. De start is op 26 september. Het cursusgeld bedraagt €249,00 en is in twee termijnen te betalen. Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen.

Twijfel jij welk niveau van de taalcursussen het beste bij je past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal