Rima Orie over In het vervloekte hart
Rima Orie over In het vervloekte hart Bibliotheek Veenendaal

Rima Orie over In het vervloekte hart

zaterdag 24 september 2022 14:00 t/m 15:00

Schrijfster Rima Orie vertelt meer over haar nieuwe boek ‘In het vervloekte hart’ tijdens Plaza Cultura (in de Boekenweek van Jongeren). Auteur van ‘De Zwendelprins’, Rima Orie, vertelt op zaterdagmiddag 24 september meer over haar fantastisch nieuw YA-boek ‘In het vervloekte hart’. Deze gratis lezing zal plaatsvinden op het Kees Stipplein tijdens Plaza Cultura (in de Boekenweek van Jongeren). Deze lezing vindt plaats op zaterdagmiddag 24 september van 14:00 tot en met 15:00. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en boeken te laten signeren. De lezing is gratis en is onderdeel van het programma ‘Plaza Cultura’ op het Kees Stipplein.

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal