Italiaans A1: deel 2
Italiaans A1: deel 2 Bibliotheek Veenendaal

Italiaans A1: deel 2

zaterdag 24 september 2022 10:15 t/m 12:15

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die deel 1 de cursus A1 hebben gevolgd of al een klein beetje basiskennis hebben van de Italiaanse taal. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.

In deel 2 wordt verder ingegaan op de basisvaardigheden en leer je nog beter hoe je jezelf kunt redden met de Italiaanse taal in bijvoorbeeld een winkelstraat of supermarkt. Om te wennen aan het praten in het Italiaans wordt ook veel aandacht besteed aan de conversatie en de uitspraak. Ook wordt er geoefend met schrijven en de grammatica. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Deze cursus bestaat uit 15 lessen op de zaterdagochtend, van 10:15 - 12:15 uur in De Cultuurfabriek. De start is op zaterdag 24 september. Het cursusgeld bedraagt €249. Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen.

Twijfel je over je niveau en welke cursus het beste bij jou past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal