FabLab workshop: Stempel maken
FabLab workshop: Stempel maken Bibliotheek Veenendaal

FabLab workshop: Stempel maken

zaterdag 20 augustus 2022 13:00 tot 16:45

Maak met behulp van de lasersnijder je eigen gave stempel in het FabLab! Allereerst maak je een leuke tekening of schrijf je een tekst. Dit kan bijvoorbeeld een tekst zijn zoals op de afbeelding die je hier ziet, maar je mag natuurlijk ook een stempel maken van je naam, je konijn, een auto, Donald Duck en noem zo maar op. Je mag helemaal zelf kiezen! Vervolgens wordt deze tekening of het tekstje met behulp van de lasersnijder in de stempel gesneden/gegraveerd. Dit doen we in spiegelbeeld, zodat jou stempel er precies zo uitziet als jouw tekening als je hem na afloop op een papierje stempelt! De workshop start om 13, 14, 15 en 16 uur!

Locatie