De Blauwe Bever aangemeerd bij het Renkumse natuurgebied Jufferswaard.
De Blauwe Bever aangemeerd bij het Renkumse natuurgebied Jufferswaard. Stichting Rijnoevervaarten

Van Rhenen naar Renkum met de Blauwe Bever

zaterdag 13 augustus 2022 14:00 t/m 17:00

Varen en wandelen, ontspanning en wetenswaardige kennis opdoen. Een mooie combinatie van ervaringen, die worden opgedaan tijdens een safaritocht met De Blauwe Bever. Deze mooie vaart start vanaf de Rijnkade in Rhenen. De tocht voert naar de oever van de Jufferswaard, waar de Renkumse en de Heelsumse beek samenkomen. De Jufferswaard is gelegen tussen Renkum en de Rijn, ten oosten van de papierfabriek. Dit mooie natuurgebied is in 2015 opnieuw ingericht en tijdens deze vaart is goed zichtbaar hoe de natuur zich hier ontwikkeld heeft. De tocht wordt vervolgd met een wandeling van ongeveer drie kwartier in dit gebied, waar interessante watervogels en planten te zien zijn. Na de walexcursie vaart de Blauwe Bever terug naar Rhenen. Voor meer informatie en/of reserveren zie: www.deblauwebever.nl.

Locatie

  • De Loswal
    Rijnstraat
    3911ks
    Rhenen