Maak je eigen animatiefilm met de wondertrommel!
Maak je eigen animatiefilm met de wondertrommel! Bibliotheek Veenendaal

Maak je eigen animatiefilm met de wondertrommel!

vrijdag 12 augustus 2022 10:00 t/m 14:15

Maak je eigen wondertrommel en korte animatiefilm! Tijdens deze workshop maak je je eigen wondertrommel (zoötroop) en korte animatiefilm. Een wondertrommel was de eerste vorm van animatie/stop motion in de vorm van een groot wiel en voorbijflitsende tekeningen die samen een filmbeeld vormen. Teken een mooie animatiefilm en neem je zelfgemaakte wondertrommel mee naar huis. De workshop vindt plaats op vrijdag 12 augustus van 10.00 - 11.15 uur en om 13.00 tot 14.15 uur en is speciaal voor kinderen van 6 t/m 8 jaar.

Locatie

  • De Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 74
    postcode
    Veenendaal