foto voor flyer
foto voor flyer Aranka Bonants

Vaar mee naar Polynesië

donderdag 11 augustus 2022 19:00 t/m 19:00

Dansmusical “The Other Story” geïnspireerd op de film Vaiana en andere verhalen uit Polynesië. Te zien op zaterdag 11 juni 2022 om 14.00 en 19.30 uur in theater de Lampegiet te Veenendaal en uitgevoerd door de dansers van ballet- en dansschool “Dance with Joy” uit Rhenen/Veenendaal. Het wordt een bijzondere voorstelling met dans, zang, drama en schitterende decor en kostuums. Na 4 jaren kunnen de dansers weer schitteren op het toneel en ze kijken er erg naar uit. Komt u ook? Kaarten a 15 euro zijn te bestellen via dancewithjoy@kpnmail.nl of contant aan de zaal een half uur voor aanvang van de voorstelling. Vaart u mee?

Locatie

  • Muziek nabij theater Lampegiet
    Kerkewijk 8
    3901eg
    Veenendaal