Workshop Hand- en stoelmassage - Al het nieuws uit Veenendaal
Heidi en Nicolien geven een workshop handmassage in Podium De Vlam.
Heidi en Nicolien geven een workshop handmassage in Podium De Vlam. Nicolien van der Laan

Workshop Hand- en stoelmassage

zondag 4 december 2022 10:30 t/m 11:30

Op de dag voor Sinterklaas, zondagochtend 4 december, geven Heidi Drost en Nicolien van der Laan een workshop hand- en stoelmassage in Podium De Vlam. Deze ervaren werkers laten de deelnemers zien en ervaren hoe met eenvoudige handelingen een handmassage gegeven kan worden.

Je eigen handen masseren is al heerlijk maar hoe fijn is het om na vandaag je partner, vrienden of familie een handmassage cadeau te kunnen doen. Op een massagestoel zullen Heidi en Nicolien laten zien en de deelnemers laten ervaren hoe het is om even helemaal te ontspannen en laat zien hoe je knopen en zorgen kunt wegmasseren. Dit gebeurt door een intuïtieve, ontspannen massage aan tafel of op de massagestoel. Kleding kan hierbij aanhouden worden, het gaat er gewoon doorheen.

Na deze ochtend ben je niet alleen ontspannen, je gaat ook weg met wat kneepjes van het vak. Uiteraard ben je welkom naderhand in de praktijk van de dames. 

Over de docenten

Heidi Drost is schoonheidsspecialist en heeft een eigen salon met de naam Bij Puurheid. Nicolien van der Laan is masseur en haar praktijk heet Healing from the Heart.

Opgave

Kaartjes voor deze heerlijke workshop à 10 euro zijn verkrijgbaar via www.podiumdevlam.nl/agenda. De workshop vindt plaats op zondag 4 december 10.30 - 11.30 uur in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Een kaartje pinnen aan de kassa is ook mogelijk, geef je dan wel even op via info@podiumdevlam.nl. 

Locatie