Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

Sinterklaas op bezoek

zaterdag 3 december 2022 13:00 tot 15:00

Zaterdagmiddag 3 december komt Sinterklaas op bezoek in De Cultuurfabriek! Voorafgaand kunnen kinderen luisteren naar Sintverhalen en meedoen aan een zangworkshop van Kinder- en Tienerkoor Jedaja. Als Sinterklaas De Cultuurfabriek betreedt, zingen de kinderen hem de ingestudeerde liedjes toe.

13.15-13.30 uur: Sintverhalen Er zijn zoveel mooie verhalen over de avonturen van Sinterklaas. Kom je ook gezellig luisteren (en kijken!) naar de mooiste prentenboeken? 13.30-14.00 uur: zangworkshop van Kinder- en Tienerkoor Jedaja Om 13.30 uur start een gratis zangworkshop van OASE Zangopleidingen voor kinderen. De kinderen studeren verschillende Sinterklaasliedjes in, zodat ze Sinterklaas om 14.00 uur kunnen toezingen als hij De Cultuurfabriek betreedt. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te komen zingen!

14.00-14.45 uur: Sinterklaas op bezoek Sinterklaas komt op zaterdag 12 november al aan in Veenendaal, maar drie weken later, op zaterdag 3 december bezoekt hij om 14.00 uur De Cultuurfabriek. Alle kinderen zijn deze middag van harte welkom om bij Sinterklaas op bezoek te komen.

Vouwschoentje van Bibi het Biebschaapje Zaterdag 3 december is ook de dag waarop kinderen hun gevulde vouwschoentje op kunnen halen in De Cultuurfabriek. Haal vanaf zaterdag 12 november jouw knutselvel op bij Grand Café Blàài en versier je eigen schoentje!

De activiteiten vinden deze middag plaats in de centrale hal op de begane grond.  

Locatie