Zingen voor je leven koor - voor (ex)kankerpatiënten - Al het nieuws uit Veenendaal
Zingen voor je Leven koort
Zingen voor je Leven koort Stichting Invitee

Zingen voor je leven koor - voor (ex)kankerpatiënten

donderdag 15 december 10:00 - 11:15

Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied kan zijn of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend.

Zingen voor je Leven koor Veenendaal is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier.

Miriam Drost is de dirigent van het Zingen voor je Leven koor. Zij heet je van harte welkom!

Het Zingen voor je Leven koor Veenendaal is verbonden aan het landelijke korennetwerk Zingen voor je Leven van Stichting Kanker in Beeld. Inmiddels zijn er meer dan 30 koren in het hele land aangesloten bij Stichting Kanker in Beeld. Elk jaar is er regionale korendag.

www.kankerinbeeld.nl

Locatie