De Fabriek op Zondag: Stipkunst – Kids editie: Workshop & Boekpresentatie - Al het nieuws uit Veenendaal
Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

De Fabriek op Zondag: Stipkunst – Kids editie: Workshop & Boekpresentatie

zondag 27 november 2022 13:00 t/m 16:00

Heb jij het stippen al ontdekt? Met stippatronen vrolijk je allerlei alledaagse voorwerpen op, eenvoudig en met groots resultaat. Met een paar stokjes en wat verf kun je zo aan de slag. Je zal ontdekken, stippen is leuk om te doen én je kan er van alles mee maken. Tijdens deze middag stip je je eigen sleutelhanger. Wees wel gewaarschuwd want het is nogal verslavend. Voor je het weet heb je er een creatieve hobby bij.

Op zondag 27 november tussen 13.00 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek kennismaken met Stipstijl, Nienke en haar nieuwe boek. Ook kan je het stippen direct uitproberen en je eigen sleutelhanger stippen.

Er zijn twee workshops: een is van 14.00 tot 14.45 uur en de ander van 15.00 tot 15.45 uur. De workshop is geschikt voor kinderen van 8-16 jaar. Ervaring niet vereist, iedereen kan meedoen!

Kaartjes voor de workshop (inclusief goodiebag en glas limonade) kosten €5.

Uiteraard mag je je zelfgestipte sleutelhanger na afloop mee naar huis nemen! Let op: er is een beperkt aantal kaartjes voor de workshop. Wacht dus niet te lang met bestellen!

De boeklancering om 13:00 uur en de doorlopende meet & greet is gratis. Koop je het nieuwe boek Stippen. de kids editie tijdens Fabriek op zondag? Dan krijg je een boekenlegger en stickerkaart kado! Uiteraard schrijft Nienke er iets leuks voor je in.

Zien we jou op zondag 27 november?

Locatie