Bekende Veenendaler op het Doek - Al het nieuws uit Veenendaal
Afbeelding
Museum Veenendaal

Bekende Veenendaler op het Doek

zaterdag 26 november 2022 10:30 t/m 16:30

Op 26 november 2022 zal van 10:30 tot 16:30 uur het evenement: ‘ Bekende Veenendaler op het doek’ plaatsvinden. In dit evenement zullen diverse kunstenaars onze Mystery Guest tijdens een interview schetsen. Na het interview zullen zij hun schetsen verder uitwerken door het af te tekenen en/of schilderen. Aan het einde van de dag zal de Mystery Guest het mooiste/meest originele portret kiezen en ontvangt de winnaar een welverdiende prijs.  

Het evenement is geheel gratis en is tussen 10:30 en 16:30 uur te bezoeken. Ben jij benieuwd wie de bekende Veenendaalse Mystery Guest is en welk schilderij deze persoon kiest om boven zijn of haar bank te hangen? Kom deze middag dan langs en leer onze Mystery Guest tijdens zijn of haar interview kennen. Het evenement vindt plaats in de hal van de Cultuurfabriek.    

Locatie