De dansatelier voorstelling “Villa Zelfrijk / Rebels Atelier” bij MOMO theaterwerkplaats
De dansatelier voorstelling “Villa Zelfrijk / Rebels Atelier” bij MOMO theaterwerkplaats MOMO theaterwerkplaats

De dansatelier voorstelling “Villa Zelfrijk / Rebels Atelier”

vrijdag 25 november 19:00 - 21:00

Op 24 en 25 november bij MOMOtheaterwerkplaats! Een dubbele voorstelling! Het Rebels Atelier laat je graag de mooiste rebelse kostuums zien. Van de grond af zelf bedacht en gemaakt door de deelnemers van het MOMO atelier.De voorstelling Villa Zelfrijk is een dansatelier voorstelling waar beeldende elementen met dans samenkomen. De inspiratiebron is de schrijfster Astrid Lindgren en haar rebelse manier van het creëren van een eigen leefomgeving. Op het toneel creëren de dansers van MOMOtheaterwerkplaats samen met muzikant Wout Kemkens een kleurrijk droomhuis. Ze nemen je mee door de rebelse gangen en kamers van Villa Zelfrijk waarin levensvragen worden verbeeld en beantwoord.

Reserveer snel je kaarten via https://www.momotheaterwerkplaats.nl/villa-zelfrijkrebels-atelier