Professor Speurneus geeft, samen met haar collega, college aan boord van de Blauwe Bever.
Professor Speurneus geeft, samen met haar collega, college aan boord van de Blauwe Bever. Stichting Rijnoevervaarten

Kindervaart: Vaar mee met Prof. Speurneus

zaterdag 22 oktober 2022 13:00 tot 16:00

SCHIP AHOY Vaar mee met professor Speurneus naar een bijzondere plek op zoek naar geheimen en schatten van de natuur! Tijdens deze vaart wordt op een bijzondere manier een “college” over het gebruik van zintuigen gegeven. Eenmaal van boord maak je gebruik van je zintuigen en het zal je verwonderen en verbazen welke geheimen en schatten er zijn in de natuur. Kom en ga mee met professor Speurneus en ontdek en beleef het zelf. Deze vaart is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. En……. je mag natuurlijk verkleed aan boord komen, bijvoorbeeld als speurneus, heks, tovenaar of iets anders wat je zelf leuk vindt. Voor meer informatie en/of reserveren zie: www.deblauwebever.nl.

Locatie