Afbeelding
René Pluijm -eigen beheer

René Pluijms Eetbare Wereld in Veenendaal!

zondag 16 oktober 2022 15:30 tot 17:00

In ’n theatrale caleidoscoop van culturen neemt René je mee in deze interactieve, vlammende voorstelling met misschien ook nog iets te proeven!

Rene Pluijm wordt vaak afgeschilderd als ‘Eetgewoonteverbeteraar’ of ‘Culinair avonturier’. Hij verafschuwt routine (‘Leve het onbekende!’) en is altijd hongerig naar ‘meer’.

Het heeft alles te maken met zijn intrinsieke drijfveer: mensen met ongebreideld enthousiasme inspireren om anders te denken; wat is de invloed van ons eetgedrag op ALLES? Serious Pleasure noemt hij het.

Gedurende zijn reizen voor het TV programma ‘Pluijms Eetbare Wereld’ zuigt Rene informatie op uit de vele culturen die hij onderzoekt. Jong en oud, arm en rijk, blank of kleurrijk, in alle windstreken staat voedsel steeds centraal. Vanaf 31 oktober begint het derde seizoen van Pluijm’s Eetbare Wereld weer bij RTL4. De eerste twee afleveringen zijn in het fantastische IJsland. Alleen de overtocht naar onze eerste locatie was al een avontuur. 

Zondagmiddag 16 oktober neemt Rene je aan de hand in een theatrale caleidoscoop van culturen in deze interactieve, vlammende voorstelling, hij etaleert zijn visie op ons eetgedrag nu en in de toekomst en beantwoordt vragen. Het mes snijdt aan 3 kanten! 

Te zien: zo 16 oktober - 15.30 uur in het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost. Spiesheem 54, Veenendaal. Info en kaarten à € 15,00 incl. consumptie: www.ontmoetingshuis.nl/activiteiten

Locatie