Informatieavond - Stichting Invitee
Informatieavond - Stichting Invitee Stichting Invitee

Informatieavond - (Na)zorg voor (ex)kankerpatiënten, hoe is dat geregeld

dinsdag 11 oktober 2022 19:45 tot 21:45

Vanaf het moment waarop je te horen krijgt dat je kanker hebt, gaat alles ineens in een stroomversnelling. Je wordt binnen het ziekenhuis omringd door een team van zorgprofessionals dat samenwerkt om je de beste zorg te geven, een team om op terug te vallen. Maar hoe zit dat wanneer je weer thuis bent, op welk team kun je dan terugvallen? Waar en bij wie kun je als kankerpatiënt met je (zorg)vraag terecht wanneer je thuis bent?

Samen met Eerstelijns Samenwerking Veenendaal (ESV) organiseert Stichting Invitee op 11 oktober een informatieavond over de (na)zorg in Veenendaal voor kankerpatiënten.

Datum - 11 oktober 2022Tijd - 19:45 - 21:45Locatie - Spectrum – De Muzen - Kees Stipplein 72, Veenendaal

Wat is Eerstelijns Samenwerking Veenendaal?

Eerstelijns Samenwerking Veenendaal (ESV) is een samenwerkingsverband tussen eerstelijns zorgverleners (denk bijvoorbeeld aan de huisarts, de fysiotherapeut, de wijkverpleging en de psycholoog) die door samen te werken goede patiëntenzorg willen leveren. Door de samenwerking kennen zij elkaar goed en kunnen de zorg rondom patiënten afstemmen zodat deze de juiste zorg op de juiste plek krijgt. Zij doen dit voor alle inwoners van de gemeente Veenendaal.

Wat kun je verwachten?

Tijdens informatieavond vertellen wij je graag meer over het team van zorgverleners in Veenendaal waar je op terug kunt vallen wanneer je thuis bent en oncologische (na)zorg nodig hebt. Want ook al vindt de behandeling grotendeels in het ziekenhuis plaats, sommige bijwerkingen treden soms pas veel later op en dan ben je vaak ‘gewoon’ thuis.

Aan het woord komen de fysiotherapeut, huisarts en wijkverpleegkundige die uitleg geven over hun werk en specifiek over de (na)zorg voor kankerpatiënten. En is er alle ruimte en gelegenheid om vragen te stellen.

AanmeldenIn verband met de voorbereidingen is het voor ons fijn om te weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn. Je aanmelding zien wij daarom vooraf graag tegemoet. Aanmelden kan via www.stichtinginvitee.nl of https://bit.ly/Infoavond11okt2022

Tot ziens op 11 oktober a.s.

Locatie