Leuke acties kringloopwinkel ‘De Cirkel’ tijdens de Nationale Kringloopweek

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 t/m 16:00

Van zaterdag 1 t/m zaterdag 8 oktober is het de landelijke Nationale Kringloopweek. Het belangrijkste doel van deze week is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kringloopbranche en te laten zien welke positieve impact kringloopbedrijven hebben op het gebied van mens en milieu.

Onderzoek van I&O Research laat zien hoe belangrijk de maatschappelijke functie van kringloopwinkels is. 84% van de ondervraagde Nederlanders vindt dat kringloopwinkels een belangrijke invloed hebben op het milieu en de werkgelegenheid. De kringloopwinkels besparen miljoenen kilo’s  CO2 met het hergebruik van producten en materialen. Ook bieden ze mooie werk- en leerplekken aan, juist ook aan mensen die op één of andere manier een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben. Daarnaast hebben kringloopwinkels vaak een sociale functie in de wijk. Buurtbewoners vinden er een laagdrempelige gastvrije plek waar ze aandacht en gezelligheid vinden.

Ook Kringloopwinkel De Cirkel, Dr. Sl. Bruinestraat 24, te Veenendaal wil graag de Kringloopweek onder de aandacht brengen en heeft daarom die week extra leuke acties.

D.V. Zaterdag 1 oktober krijgen de klanten 10% korting op het hele assortiment. 
De winkel is deze dag extra lang open van 10.00 uur tot 16.00 uur. 
Voor de kinderen is er een leuke kleurplatenactie. 
De koffietafel is extra gezellig aangekleed. 
Hartelijk welkom!

Locatie

  • Kringloop de Cirkel
    Dr. Slotemaker de Bruïnestraat
    3904cd
    Veenendaal