Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

Leer een trui breien

zaterdag 1 oktober 2022 10:15 t/m 12:15

Lastig om een leuke trui te vinden in de winkel? Los het op door zelf je eigen unieke trui te leren breien in 5 lessen! Je leert in deze cursus hoe je een eenvoudige passende trui voor jezelf kunt breien. Het leuke is dat je zelf kunt kiezen hoe je trui eruit gaat zien. Zo wordt het dus echt jouw eigen unieke trui, die niemand anders heeft! Tussen de lessen zitten iedere keer twee weken, zodat je tijd genoeg hebt om na deze 5 lessen je trui af te hebben. Onderwerpen die we tijdens de les bespreken zijn onder andere: patroonkeuze, maat bepalen, soorten halzen, mouwen en rondbreien. Naast het breien van deze eenvoudige trui, komen verschillende dingen aan bod voor meer ingewikkelde modellen. Denk aan een Scandinavische trui met een ronde pas, een vest, etc. Wát uitgelegd en besproken zal worden, hangt ook af van jullie eigen wensen. Alles kan, alles mag! De cursus start op zaterdag 1 oktober, bestaat uit 5 lessen en vindt elke week van 13.30-15.30 uur plaats. De kosten voor de cursus bedragen €69,-. Meedoen kan al vanaf 15 jaar.

Locatie

  • Cultuurfabriek
    Kees Stipplein 78
    3901tp
    Veenendaal