Afbeelding
112heuvelrug.nl

Lichaam gevonden in water ter hoogte Ghandistraat

Overig

VEENENDAAL De politie heeft zondagmiddag het lichaam van een man gevonden in het water van het Valleikanaal. Het lichaam dreef in het water bij het Benedeneind ter hoogte van de Ghandistraat. De omgeving van het gebied werd daarom ruim afgezet.

Een politiehelikopter cirkelde enige tijd boven het incident om beelden van bovenaf te maken. Duikers van de politie kwamen ter plaatse om het lichaam te bergen onder toezicht van het aanwezige Forensisch team. Brandweer Veenendaal zorgde voor een tent en gezichtschermen. Onderzoek moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is en om welke omstandigheden het slachtoffer is omgekomen. De politie heeft een misdrijf uitgesloten.

TWEEDE KEER Het is al de tweede keer in korte tijd dat er een overleden persoon is gevonden in het water in Veenendaal. Op 5 september werd in het water aan de Raadhuisstraat een overleden man gevonden. Dat bleek te gaan om een Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats, die wel eens sliep in het park aan het Coornhertpad. Ook naar dit geval wordt onderzoek gedaan, het is vooralsnog onduidelijk hoe het slachtoffer om het leven is gekomen en wanneer precies. Tips doorgeven over deze zaak kan nog altijd via 0900-8844 of online op politie.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Stilok brengt aantal programma’s fors terug maar blijft uitzenden rond kerkdiensten 12 uur geleden
Afbeelding
Jubilieum Rembrandt College wordt groots gevierd 14 uur geleden
Afbeelding
Uitvaartverzekering, kapitaal of natura? De specialist 14 uur geleden
Afbeelding
Vier kandidaten uit gemeente Rhenen voor SGP-lijst Provinciale Statenverkiezingen 15 uur geleden
Afbeelding
Nadenken over ja/ja-sticker voor Veenendaal 18 uur geleden
Afbeelding
Na bijna 40 jaar valt doek voor Snuffelshop 20 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas en Mrs. Harris in Filmhuis Veenendaal 21 uur geleden